SPARERIBS & GRILL

SPARERIBS & GRILL Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 245 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spareribs & Grill. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2022 om 13:00 Alles was koud en doorweekt nooit meer hier
5 jun 2022 om 21:13 Levering duurde iets meer dan 3 uur. Geprobeerd te bellen om maar te cancelen, maar telefoon wordt niet opgenomen. Verschrikkelijk.
8 mei 2022 om 0:16 een product er niet meer was bestelde ik 2 maal dönerbox . Er was rijst i.p.v aardappel schijfjes. En ik wil 2 euro terug gestord hebben vanwege misende product 14 euro was en de donerboxen 12 euro bij elkaar waren
6 mei 2022 om 18:54 Wij zijn tijdens de kermis eten wezen halen hier, en dat was lekker. Nu hebben we besteld, en het is helaas het tegenovergestelde. De ene durum was dikker belegd dan de ander, en wij kregen gebakken aardappelen speciaal in de vorm van een zakje friet
2 apr 2022 om 0:37 Lekkere kalf spare ribs gegeten. En goede service!
28 mrt 2022 om 1:00 Het eten was echt lekker!
25 mrt 2022 om 18:58 Biefstuk menu was heerlijk. Turkse pizza's en kapsalon waren ook top! Alleen duurde bezorging best lang maar goed kan gebeuren op vrijdag! Ga zo door!
14 mrt 2022 om 9:04 Heerlijk op smaak, knapperige schijfjes, alles warm geleverd!! Voor herhaling vatbaar!!
3 mrt 2022 om 20:39 Een heer-lijke biefstuk. Voor herhaling vatbaar
25 feb 2022 om 6:37 Lekker eten, ruime hoeveelheid, goed verpakt, iets om vaker te doen. Vriendelijke bezorger, precies op tijd, Tip: bestel wat eerder, je kan de tijd van bezorging ingeven. Ik had om 6 uur al besteld voor bezorging 8.15.
20 feb 2022 om 13:22 Was heerlijk
30 jan 2022 om 21:31 Helaas zat er een haartje tussen de spareribs. Kidsmenu ontbrak snoepje( niet leuk voor een kind) Kapsalon, zat chili saus onder, normaal niet.